Cursussen & workshops

CURSUSSEN
Schilderen:

Op woensdagochtend van 9.00-11.30 uur en op woensdagavond van 20.00-22.30 uur geef ik aan kleine groepen van 4 tot 5 cursisten schilderles. (uitgezonderd de vakanties).

Het is mogelijk om een volledige cursus van 5 lessen te volgen, maar het is ook mogelijk om losse lessen te volgen. Voor een losse les betaal je dan €20,-. Voor een cyclus van 5 lessen, mits je die binnen 6 lesweken volgt, betaal je €90,-. Dit is exclusief materialen. De cursist dient zelf voor een doek en verf te zorgen. Wel is het de bedoeling dat je je te voren aanmeldt want het kan zijn dat de groep vol zit

Vanwege de kleine groepen kan ik de cursisten goed individueel begeleiden en kan de cursist zelf bepalen wat hij of zij maakt. Van abstract tot natuurgetrouw, alles kan. In principe wordt er geschilderd met acryl op doek, maar mocht men graag met olieverf willen werken dan is dat, in overleg, zeker mogelijk. 

De schildercursus is voor zowel beginners als voor gevorderden. Ik heb ervaren dat het zien van elkaars werk en werkwijze, of het nu een beginner of een gevorderde cursist is, verassende ontwikkelingen kan geven. 

Beeldhouwen in zacht steen:
Op 4 zaterdagen in mei/ juni van 9.30- 15.00 uur is er de mogelijkheid om een beeld te maken in zacht steen.
Deze workshop vindt voor buiten het atelier plaats.
De kosten voor deze workshop zijn €95,- voor 2 dagen, €130,- voor 3 dagen en €170,- voor 4 dagen. Dit is inclusief lunches en exclusief kosten voor de steen.


WORKSHOPS
Daarnaast is het mogelijk om met een kleine groep een eigen workshop te volgen. U kunt hierbij denken aan schilderen op doek, boetseren in was of beeldhouwen in zacht steen. Er is plaats voor maximaal 5 personen. Voor grotere groepen is het ook mogelijk om een workshop op locatie te verzorgen. Kosten en mogelijkheden zijn op aanvraag.


Kinderfeestjes:

Bij de kinderfeestjes kan men kiezen uit schilderen met acryl op doek of beeldjes boetseren in was. De kosten zijn €125,- voor 8 kinderen, elk extra kind is €12,50. Dit is inclusief de materialen en drinken met wat lekkers.